Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 146

Festival SONS d'HIVERN

Primera edició del Festival SONS d'HIVERN a Pego, quatre dies en durant tota la vesprada la música en directe eixirà al carrer per dinamitzar la darrera setmana de l'any, des del dia 27 fins el 30.

La majoria són grups pegolins o amb una forta vinculació al poble, el cicle començarà a les 17:45 on una secció de la colla de dolçainers i tabaleters La Clandestina farà un passacarrer acabant a les 18:30 a la Casa de la Cultura el dimarts on el grup de jazz pegolí Tres d'Ací Jazz pegarà una repassada per els estándards més tocats d'aquest gènere. El dijous acabarà el passacarrer a una petita placeta dels carrers de la vila on Tr3scant tocarà la flor i nata del seu repertori. En acabar el dimarts l'actuació de jazz, molt prop, als porxins el nombrós i desenfadat grup pegolí Los niños cantores estaran de 19:30 a 20:30 actuant. El dijous 29 quan Tr3scant acabe li arribarà el torn a Lilit i Dionís a la Replaceta on acabaran la festa en un concert en acústic. Els dies 28 i 30 no hi haurà cercavila, el dimecres Jaume Ginestar farà un recital en solitari a la plaça del bar Caçadors a les 17:45, el divendres serà la coral i rondalla del CEAM de Pego qui farà un concert a la plaça de l'Ecce-Homo, quan acaben, a les 18:30 al cèntric carrer Sant Antoni de Pàdua el grup de rock Tremp, des de Gata oferiran un concert molt especial per a la gent jove i quan acaben, a les 19:30 li tocarà el torn al grup de rock instrumental AK-pela que seran els encarregats de clausurar el Festival al Passeig Cervantes.

El torn del Quintet de Metalls AlVent serà el dimecres 28 després de l'actuació de Jaume Ginestar, nosaltres tocarem durant una hora a la plaça del Mayorazgo i quan acabem Trilogy estaran al carrer l'Om començant la seua actuació.

El Festival SONS d'HIVERN és una iniciativa de l'Associació Cultural Atzaîla i conta amb el suport de l'Associació de Comerciants i Professionals, de l'Associació d'Hostalers  i de l'Ajuntament de Pego.

Publicat el 7 de desembre de 2016 per ferran
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!