Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 154

Vent-i-5, nou CD del Quintet de Metalls AlVent

Moltes raons ens han dut a realitzar aquest darrer treball discogràfic que serà el tercer publicat, raons que passen per la nostra dilatada trajectòria que supera els 25 anys, també ha passat massa temps des del segon disc, així com la col·lecció de peces d'encàrrec que s'han convertit en un ram de música molt original i inèdita dins del món del metalls. Calia, doncs, publicar-ho.

El tercer CD del Quintet de Metalls AlVent està conformat per els cinc encàrregs fets a compositors del nostre entorn com Javier Santacreu, Ximo Cano, Lolo García, Joan Mont i Víctor Vallés que amb la Toccata, Chorale e ADBEC, Simfonieta QMAV, Anemoi, La rosa dels vents i Quintet nº 5 respectívament, ens han obsequiat amb peces totes del segle XXI amb diverses concepcions estètiques que ténen com a denominador comú el virtuosisme, la originalitat i un innegable gust alhora de composar per al QMAV.

El llançament de Vent-i-5, el nom que li hem posat a aquest àlbum, s'iniciarà amb un format de crowdfunding, és a dir, un finançament col·lectiu a través de l'empresa Verkami, d'aquesta manera esperem involucrar a més públic en la nostra proposta cultural.

Publicat el 19 de de març de 2018 per QMAV
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!