Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 160

Presentacions estivals

Després del parèntesi opositari el QMAV torna a la càrrega amb dos potents i pintorescs festivals estivals de la Marina Alta interior: Concerts d'estiu CASTELL DE FORNA  per al diumenge 11 d'agost  a les 20 h. a la pedania de l'Atzúbia i el III Cicle Musical Casa Benigalip  per al diumenge 25 d'agost a les 19:45 h. a l'antic mas de Pego.

 

El darrer treball discogràfic ja va ser presentat a Dénia, Oliva i Bellreguard, ara li toca el torn a l'Atzúbia-Forna i Pego, per la qual cosa el programa anirà al voltant de la música valenciana d'autor que ès el contingut de Vent-i-5, no obstant això també s'inclouran obres del nou continent i també es podran adquirir qualsevol del discos que hem editat i publicat en estos 27 anys d'activitat ininterrompuda.

 

Els concerts d'estiu CASTELL DE FORNA enguany són gratuïts i hem compartit cartell amb Jazzmàtiks i Miquel Pérez. El marc és imcomparable, el pati d'armes d'un dels castells-palaus més ben conservats de les comarques centrals.

I el III Cicle de Concerts Casa Benigalip són concerts a benefici d'Acció Urgent amb un preu de 10 € per al públic general i 6 € per als socis d'Atzaïla, que ès l'associació cultural que organitza este cicle. Hem compartit cartell amb la cantant Eva Olivencia i la soprano Carmen Paula Romero acompanyada al piano per Josep Vicent Giner. Este concert se celebrarà als magnífics jardins de la Casa Benigalip.

Publicat el 5 de August de 2019 per ferran
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!