Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 165

XV CICLE "CONCERTS DE PRIMAVERA"

Hui diumenge 16 de maig de 2021 començarà este important cicle de concerts al Poble Nou de Benitatxell després de l'obligat parèntesi cultural per l'estat d'alarma sanitari. La importància de la Primavera Musical al Poble Nou resideix en la continuitat i l'aposta per la música de proximitat que ofereix el Cicle.

Els concerts abracen la majoria de diumenges per la vesprada (18 h.) dels mesos de maig i juny, alguns a l'exterior i altres a l'interior de l'església parroquial.

El primer concert serà hui dia 16 a les 18 h. a l'església parroquial i tindrà com a protagonistes al baríton Rodrigo Esteves i la soprano Teresa Albero, tots ells acompanyats per l'Orquestra de Cambra de València baix la batuta del denier Pere Molina.

El segon concert serà el nostre, el Quintet de Metalls "AlVent", també a les 18 h. a l'església parroquial. El QMAV després de 17 mesos des del darrer concert torna a presentar-se al públic amb un programa estàndard del nostre repertori: La música popular americana, així i tot també hi haurà algun producte de la terra com és l'estrena de la peça Ferrando del trompista del grup Ferran Ferrando. La peça està composta a partir de les notes musicals d'este cognom, però això no és el més curiós ja que la plantilla instrumental serà diferent a l'habitual formació de dues trompetes, trompa, trombó i tuba, canviant tres d'estos instruments per una invenció instrumental anomenada jHorn creada per la multinacional NUVO.

El tercer concert anirà a càrrec de la Rondalla del Comtat amb Rebeca Martín i Hilari Alonso a la plaça de les pesqueres el darrer diumenge de maig.

Al quart concert escoltarem a  la l'Agrupació Musical del Poble Nou i serà a la plaça de les pesqueres  el dia 13 de juny, sempre a la mateixa hora.

Per acabar el XV Cicle "Concerts de Primavera" tornarà a l'esglèsia parroquial el dia 20 de juny amb l'Orquestra de la Marina Alta (OMA) i un programa molt especial: La Petite Syimphonie de Gounod i la Serenata de Dvoràk, dues peces per a conjunt de vent, una ocasió molt singular per escoltar estes obres en la Comarca de la Marina Alta.

Publicat el 16 de May de 2021 per ferran
Cap comentari, de moment.