Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 167

El 30 Aniversari del QMAV comença al Festival Dénia-Clàssics

En aquell llunyà mes de novembre de 1992 l'Overtura Berenice de Haendel va ser la peça introductòria del primer concert del Quintet de Metalls AlVent, en aquella ocasió Juansa Miralles i Ferran Femenia estaven a les trompetes, Ferran Ferrando a la trompa, Pere Romà al trombó i Joan Lluís Alemany a la tuba. Eixa mateixa peça del compositor de Halle serà la que encetarà el concert del proper 25 de març, a les 19 h. al Centre Social de Dénia, dins del Festival Dénia-Clàssics 2022. A les trompetes estaran Ferran Femenia i Pau Botella, a la trompa Ferran Ferrando, al trombó Ximo Tur i a la tuba Juanjo Martín. Però no serà la única peça-homenatge que hem programat, ja que també estarà la peça més interpretada als nostres concerts: La Cumparsita, programada en 63 ocasions des de la primera interpretació en 1995 a Pego. 

El programa es completarà amb altres peces del nostre repertori habitual com l'Overtura de Guillem Tell (Rossini) i l'Obertura de l'Arbre de Diana (Martín i Soler), el Pot-Purrí Lyrique (Bizet, Gounod, Massenet i Sain-Saëns), Saint Louis Blues (Handy) i Tuba Tiger Rag (Decosta); i dues peces noves com són el Preludi i Fuga XII, BWV 857 (Bach) o Vuelta del Fuego (McKee). També estrenarem la peça que Miguel Ángel Sarrió ens ha dedicat en el nostre XXX aniversari: Vergerins Al Vent.

Per a més informació, venda anticipada d'entrades i/o abonaments:

KONZERTFREUNDE. ILSE KÜBLER: Telf. 965 788 840 - info@konzertfreunde.comPRO AKUSTIK.- DÉNIA: - Carrer Diana 49 (cantó. Parc Chabàs). De dilluns a divendres 9.30 - 14.00 h. - Tel. 965 782 548

A la taquilla del Centre Social el dia del concert a partir de les 18 h.

 

 

 

Publicat el 7 de February de 2022 per ferran
Cap comentari, de moment.