Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 171

Nou CD APRENDRE

Portada CD AprendreEstem en plena febra de presentacions d'un nou treball que veu la llum, aquest CD és el resultat de l'estreta col·laboració amb el duet tradicional del Verger Tocant i Rodant, és a dir Pep Aguilar, tabalet i Pasqual Salort, dolçaina.

El disc ajunta la curta tradició acadèmica del món de la dolçaina ja que integra dues de les peces més emblemàtiques escrites per a dolçaina i orquestra com són la Balada de Joaquim Gericó o El Petit Heroi de Ferran Ferrando arranjades per a este instrument i quintet de metalls. I també innova a l'integrar noves composicions on la dolçaina i el tabal se les veuen tècnica i estèticament amb els metalls i també amb l'electrònica, prova d'això són obres com Vergerins (Miguel Àngel Sarrió) o Trencadís (D. Mesquita). La part electrònica estarà en les expertes mans de Víctor Vallés.

I per acabar està la peça composada per José Rafael Pascual Vilaplana, Aprendre, on s'afegeix la veu humana per tal de donar-nos una lliçó d'humanitat i solidaritat en forma de poema cantat.

Les primeres presentacions del disc seran a municipis de la Marina Alta, concretament al Verger i  Poble Nou de Benitatxell.

Publicat el 20 de February de 2023 per QAMV
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!