Skip to main content.

 

Navigation: Inici > qui_som > marc

Marc Oltra (Oliva, 1976)

Marc Oltra

Comença a estudiar música al seu poble natal a l'edat de 8 anys i prompte continua els seus estudis al Conservatori Professional de Música "Agustin Olivert" de Cullera. Al finalitzar el Grau Elemental passa al Conservatori Superior Joaquin Rodrigo de València on estudia amb D. Leopoldo Vidal.

Amb el mestre D. Leopoldo guanya el Premi d'Honor de Trompeta de Grau Mitjà i finalitza els estudis superiors de Trompeta amb les màximes qualificacions.

Ha perfeccionat els seus estudis de trompeta amb mestres tan reconeguts com D. J. Pierre Thibaut, Hakan Hardenberger, Luis Gonzalez, Thomas Stevens, Claude Vasse entre altres.

Ha sigut membre fundador del quintet de metalls "Vents de Llauto" i de l'Orquestra de Vents Filharmonia (OVF) sota la batuta de D. Jose Rafael Pascual-Vilaplana. També ha col.laborat amb l'Orquestra de La Marina Alta

És membre del QMAV des de 2004

Actualment és professor de trompeta i de solfeig a l'Escola de Música d'Oliva, a més de director de la Banda Juvenil d'Oliva. Estudia direcció de banda amb el Mestre D. José Rafael Pascual-Vilaplana.