Skip to main content.

 

Navigation: Inici

Serenata a Fontilles

El proper dissabte 27 de maig a les 17 h. l'associació cultural alemanya Konzertfreunde Costa Blanca ha organitzat una Serenata a l'aire lliure a un lloc tan especial com és Fontilles tornant a confiar amb el Quintet de Metalls AlVent per donar-li qualitat a l'event. El nom del concert és "Viva España" per la qual cosa al programa figuraran peces com Carmen del francès Georges Bizet, Granada del mexicà A. Lara, Festival María Grever amb peces de l'autora mexicana, però també s'escoltarán peces ibèriques d'arrel com La Virgen de la Macarena de B. Bautista Monterde i La perxelera peça popular valenciana, tot açò amanit amb altres músiques de Beethoven, Mozart, Rossini, Strauss, Offenbach i Elgar.

El preu del concert són 15 € i, a més de la música, tindrem la presència de ballarins de la mà de Rebeca López Alibrando.

Publicat el 19 de d\'abril de 2017 per qmav
0 Comentaris

Premi JO DONA 2017

El dimecres 8 de març es celebrarà el Dia Internacional de la Dona Treballadora i s'aprofitarà per lliurar el Premi JO DONA, un guardó honorífic iniciativa de l'Ajuntament de Pego que ja ha laurejat a figures destacades del món cultural, econòmic, social i esportiu del municipi de Pego. Pepa Estela, Maria Siscar, Mª Josep Siscar Banyuls, Dolores A. Medina, Pepa Oltra, el grup de dones Cabal i Elvira Cambrils han tingut ja este reconeixement en edicions passades.

A la Casa de Cultura de Pego, a les 19:30 h. es farà lliurament del guardó a la esportista Carmen Sala Ferrer, una de les figures més actives i veteranes de l'esport local i una de les corredores de mitja marató més guardonades del panorama nacional.

El QMAV estarà present per donar més relleu a l'acte i tocant peces de compositores com són Pilar Jurado, Eithne Patricia Ni Bhraonaín (Enya), Mª Grever, Mª Teresa Lara i Margarita Lecuona.

Publicat el 4 de de març de 2017 per ferran
0 Comentaris

Concert a Benifairó de la Valldigna

El diumenge 12 de febrer a les 18:30  h. a l'Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, el QMAV oferirà un concert molt agradable obert a tot el públic benifaironer i voltants. Ja sabem que el mot "agradable" és bastant relatiu, aixina que millor posem el programa:

 

 I Part

1) Obertura de Guillem Tell (Rossini)

2) Rondó (Beethoven)

3) Marxa turca (W. A. Mozart)

4) Carmen Fantasia (Bizet)

 

II Part

1) Potpurrí valencià (popular)

2) La Perxelera (popular)

3) U de Carcaixent (popular)

4) Xàbia (S. Salvà)

5) Tubfeel (F. Ferrando)

6) Una de aventuras (L. S. Alarcón)

 

La primera part està plagada de música clàssica i romàntica molt popular entre melòmans i públic en general. La segona és bastant més original tot i que estem a terres valencianes ja que és música nostra, des del folk fins a peces més actuals sense entrar en música atonal o experimental, i, endemés passem per un dels pasdobles més coneguts dins del repertori fester, el qual està íntegrament basat en música tradicional de Xàbia i Duanes de Mar.

Agraïm a l'ajuntament de Benifairó per donar-mos la oportunitat d'encetar la seua programació musical coincidint amb el nostre primer concert del XXV aniversai del QMAV.

Publicat el 5 de de febrer de 2017 per ferran
0 Comentaris

2n Concurs Nacional de Quintets de Metalls ONDARALVENT

El dia 8 de gener de 2017 es celebrarà a l'Auditori d'Ondara el 2n Concurs Nacional de Quintets de Metalls ONDARALVENT, el plaç d'inscripció estarà obert fins el dia 1 de gener.

Este certamen està organitzat per el Quintet de Metalls AlVent, patrocinat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara amb la col·laboració de Consolat de Mar.

El desenvolupament del concurs serà similar al de la primera edició i està detallat en les bases, tot i això hi hauran alguns canvis destacables com és l'increment del primer premi amb un concert a celebrar posteriorment amb un catxé similar al premi en metàlic. També en el tribunal hi hauran canvis reduint-se el nombre a tres membres presidits per el trompetista de Spanish Brass Juanjo Serna. L'obra obligada serà el Quintet nº 5 (DE)-Construccions III de Víctor Vallés.

Més informació, palmarès, horaris, inscripcions, etc a la web del concurs: http://concurs.quintetalvent.com/

 

Publicat el 7 de de desembre de 2016 per QMAV
3 Comentaris

Festival SONS d'HIVERN

Primera edició del Festival SONS d'HIVERN a Pego, quatre dies en durant tota la vesprada la música en directe eixirà al carrer per dinamitzar la darrera setmana de l'any, des del dia 27 fins el 30.

La majoria són grups pegolins o amb una forta vinculació al poble, el cicle començarà a les 17:45 on una secció de la colla de dolçainers i tabaleters La Clandestina farà un passacarrer acabant a les 18:30 a la Casa de la Cultura el dimarts on el grup de jazz pegolí Tres d'Ací Jazz pegarà una repassada per els estándards més tocats d'aquest gènere. El dijous acabarà el passacarrer a una petita placeta dels carrers de la vila on Tr3scant tocarà la flor i nata del seu repertori. En acabar el dimarts l'actuació de jazz, molt prop, als porxins el nombrós i desenfadat grup pegolí Los niños cantores estaran de 19:30 a 20:30 actuant. El dijous 29 quan Tr3scant acabe li arribarà el torn a Lilit i Dionís a la Replaceta on acabaran la festa en un concert en acústic. Els dies 28 i 30 no hi haurà cercavila, el dimecres Jaume Ginestar farà un recital en solitari a la plaça del bar Caçadors a les 17:45, el divendres serà la coral i rondalla del CEAM de Pego qui farà un concert a la plaça de l'Ecce-Homo, quan acaben, a les 18:30 al cèntric carrer Sant Antoni de Pàdua el grup de rock Tremp, des de Gata oferiran un concert molt especial per a la gent jove i quan acaben, a les 19:30 li tocarà el torn al grup de rock instrumental AK-pela que seran els encarregats de clausurar el Festival al Passeig Cervantes.

El torn del Quintet de Metalls AlVent serà el dimecres 28 després de l'actuació de Jaume Ginestar, nosaltres tocarem durant una hora a la plaça del Mayorazgo i quan acabem Trilogy estaran al carrer l'Om començant la seua actuació.

El Festival SONS d'HIVERN és una iniciativa de l'Associació Cultural Atzaîla i conta amb el suport de l'Associació de Comerciants i Professionals, de l'Associació d'Hostalers  i de l'Ajuntament de Pego.

Publicat el 7 de de desembre de 2016 per ferran
0 Comentaris

<<Plana anterior (1) | Plana següent (3)>>